Alaska: Silence & Solitude

Un documentar despre Dick Proenneke care si-a construit o cabana in salbaticia peninsulei Aleutian.
Bob Swerer si Bob Swerer l-au vizitat pe Dick Proenneke la faimoasa sa cabana de le Twin Lakes unde viata salbateca abunda iar peisajele sunt spectaculoase. Daca doriti sa vizionati filmul click aici.

5 comentarii :

  1. De cate ori vad un documentar de genul.. imi vine sa plec pe coclauri:)super!! si chiar daca nu este prima vizionare te felicit pentru bunul gust in a posta materiale video interesante si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur daca ti-a placut.
    De cand eram mic visam sa-mi fac o cabana din lemn. Inca nu am resusit decat sa-mi "personalizez" apartamentul cu mobila facuta de mana mea.
    Cine stie poate la 50 de ani....:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu visez la o cabana din lemn,terenul l-am achizitionat...undeva sub Bucegi,ramane de facut cabana cand vor fii $$:)Si cand te gandesti ca nu ne dorim prea mult...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bucegi... In copilarie, visele legate de traiul simplu in natura mi-au fost leganate de Vraja Bucegilor - Nestor Urechia. Povestea unui francez pripasit pe Valea Cerbului prin anii 1800.
    Da, nu ne dorim prea mult... $$ mai greu insa de o fi nevoie cateva zile de "claca" pot face si eu cand o fi sa te apuci :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de intentie Cipm,si de nu poti venii la claca,te invit cand "bat bradul" aranjezi tu o delegatie:)

    RăspundețiȘtergere