Paul Gautschi

(images from "Back to Eden")
Ati auzit pana acuma de Paul Gautschi? Nici eu pana recent.
Daca va place sa gradinariti si nu numai, cele aprox 100 de minute cat dureaza filmul nu vor fi irosite. In film este prezentata metoda de cultivare a lui Paul Gautschi. Fara sapa tractoare sau fertilizatori...
Metoda care incearca sa foloseasca "experienta" pe care natura ne-o daruieste in fiecare anotimp. Trebuie doar sa fim atenti la ce se intampla in jurul nostru.

Prima referinta am gasit-o pe blogul "Inapoi la simplitate" despre filmul "Back to Eden" (multumesc Laura!). Filmul poate fi vizionat in intregime pe Vimeo insa cum nu putea fi embedat in mod normal... m-am aberat incercand sa-l inserez intr-o pagina personala.
Filmul si imaginile sunt preluate de pe backtoedenfilm.com

2 comentarii :

  1. Buna Ciprian. Am postat un link catre film cu ceva timp in urma pe blogul meu. Intre timp am inceput sa il pun si in practica. Am folosit un sistem putin adaptat dar pe acelasi principiu pentru o mini plantatie de pomi experimentala. Dupa ce vad rezultatele voi cauta sa public pe blog :-)
    Apropo prietenii mei despre care am facut acel articol "Sustenabilitate in varianta romaneasca" cauta ca in final sa ajunga la tipul asta de agricultura. Asa ca semne bune anul are :-)
    Sanatate maxima si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare!
    Mea culpa... nu l-am vazut. Asa-i cu internetul acesta, cateodata sunt asa de multe informatii incat ne pierdem printre ele.
    Astept un rezultat al experientei tale. :)
    Sarbatori Fericite si tie!

    RăspundețiȘtergere