Despre mine

Cipm Primul contact cu internetul a fost pentru mine o bucurie imensa. Lungile cautari prin fisierele bibliotecii (poate unii isi mai aduc aminte ce insemna sa cauti o informatie la biblioteca inainte de aparitia calculatoarelor - cautare in fisier nume autor asteptare pana venea raspunsul de la depozit: exista cartea sau a fost data) nu mai sunt de domeniul prezentului. O cautare pe Google poate sa te informeze in 5 minute cat nu reuseai in zile da cautari la biblioteca. Cel putin pentru mine a fost o bucurie. Sunt avid de informatie din variate domenii.
In ultimul timp insa, usurinta cu care gaseai inainte informatia, a cam disparut. In dorinta de a avea cat mai multi vizitatori anumite site-uri se folosesc de cuvintele cheie dupa care Google indexeaza si te trezesti ca o cautare te-a facut sa ajungi pe un site care nu are nimica in comun cu domeniul pe care-l cauti. Ba mai mult ti se da o frantura de informatie iar restul trebuie platit.
Poate sunt visator, insa daca fiecare ar da cateceva fara sa astepte nimica in schimb, lumea ar fi mai buna si oamenii mai deschisi. Banul ar trebui sa fie suportul de care avem nevoie pentru a ne satisface niste necesitati si nu un scop in viata.

Informatiile pe care le postez aici sau pe site-ul meu www.cmuntean.ro sunt oferite tuturor celor care au nevoie de ele sau le gasesc folositoare pentru ei. Puteti sa le copiati, sa le folositi, mi-ar place si daca specificati sursa... insa daca nu o faceti nu ma supar. Postez in idea ca va fi de folos cuiva si asta este suficient pentru mine.

Numa' bine,
Ciprian Muntean aka Cipm

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu